massage praktijk lelystad
Esther van Roijen Lelystad Flevoland alternatieve therapie voor Massage alle vormen vallen hieronder.
8225 MC Lelystad. Massage alle vormen vallen hieronder. In de Praktijk kunt u terecht voor Therapeutische Massages bijv. voor hoofdpijn en migraine, fibromyalgie, psychosomatische klachten etc. En voor diverse Ontspannende Massages om lekker te kunnen genieten zonder zorgen, en de Zwangerschaps Massage voor moeder en kindje.
massagepraktijk majorana Home.
Massage is goed voor lichaam en geest. Te midden van alle drukte en stress is een massage een welkome ontspanning. Bij Massagepraktijk Majorana zijn verschillende mogelijkheden., ontspanningsmassage, klassieke massage en ook hotstone massage. Kijk snel verder op onze website voor alle informatie.
De massagepraktijk Lelystad.
Alle masseurs In de regio.: Regio Dronten, Lelystad, Urk, Zeewolde. De massagepraktijk Lelystad. 8224 GE Lelystad. De massagepraktijk Lelystad. DE massagepraktijk voor uw ontspanning. Uw kunt terecht voor sport/ontspanningsmassage, Orang Malu massage. Deze masseur in het kort. Massage aan huis.:
Touch of Eden. Massagepraktijk in Lelystad voor ontspannings en stoelmassages.
Touch of Eden, Praktijk voor ontspannings en stoelmassages. Heeft u een vraag, wilt u graag een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Gebruik onderstaand contactformulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! Naam: Svp tenminste 2 tekens invullen. E-mailadres: Svp geldig e-mailadres invullen. Onderwerp: Svp tenminste 2 tekens invullen. Vul nummer 675 in: Svp geldig nummer invullen. Bericht: Svp tenminste 10 tekens invullen. Ik geef toestemming dat deze website mijn persoonlijke gegevens verzamelt via dit formulier. massage met een personal touch! 8244 CD Lelystad.
Overzicht van masseurs in Lelystad massage-info.nl.
Witte Waterlelie Lelystad. Praktijk voor holistische massage en massagecursussen, cursussen aan 2 personen op ieder moment, Ayurvedische massages en massagecursussen specialiteit. Mensen vragen me wel eens, waar komt die naam Kurin vandaan? Vrij vertaald vanuit het Japans betekent het rein.
Massage Praktijk Bauman.
Ik doe klassieke massage, de energetische massage, beide liggend op een massagetafel worden ondergaan, de gezichts en hoofdmassage, de hot stone massage en de stoelmassage. Erotische massages worden niet gegeven. De stoelmassage is een vrij nieuwe vorm van massage en is met name populair in het bedrijfsleven.
Massagepraktijk Lelystad.
Effecten van massage. Welke massage past bij mij? Maak een profiel aan. Voorwaarden en Privacyverklaring. 8225 MC Lelystad. Massagepraktijk Lelystad is waar je ONBEZORGD kan GENIETEN van een massage.Ook voor lichamelijke klachten.Hotstone MassageOntspanning, MassageZwangerschaps, Massageafslanken, IN HET WEEKEND GESLOTEN. Effecten van massage.
Object moved.
Massagepraktijk Pallium.
Na een massage voel je je als herboren! De Massagebon is uitermate geschikt als relatiegeschenk. Hoe leuk zou het zijn om een moederdag-dochterbon te geven of denk eens aan een gezellige vriendinnenbon. Zakelijke klanten kunnen de Massagebon ook gebruiken voor een stoelmassage op het werk. Dit houdt medewerkers gezond en gemotiveerd. Neem gerust verder een kijkje op de site. Ik ben volledig gelicentieerd in het geven van wellnessmassages, en weet daarom precies de juiste kneepjes van het vak. Gebruik van warme stenen. Diepere ontspanning op de spieren. bevorderd de doorbloeding. combi van scrubzout en kleipakking. ontspannende werking door het gebruik van kruidenbundels. activerende werking op de stofwisseling. stimulerende werking op de bloedsomloop. Behandelduur in min. Hoofd, nek en schouder. Hoofd, nek, schouder en rug. Hoofd, nek, schouder, rug, armen en handen. Benen en voeten. Wellnessmassage-totaal incl.achter en voorkant. Hand en Voetreflexologie. Lomi lomi basis enkel achterkant. Lomi lomi sticks or stones enkel achterkant. Lomi lomi uitgebreid sticks and stones voor en achter. Medicaltaping intake en behandeling. Vervolgafspraak medical taping behandeling. Sportmassages 30 min. Sportmassages 60 min. Adres: De schans 19-45 8231 Ka Lelystad.
Massage Lelystad Massagesalon, Ontspanningsmassage De Telefoongids.
Massage in Lelystad. Scheldestraat 19, 8226LW, Lelystad. https//www.detelefoongids.nl/ananda-massage/19797435/5-1/sn19797435: 0320-268821 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. EMoving Massagetherapie Coaching. Kempenaar 23 9, 8231CA, Lelystad. 06-30052128 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Flevo 24-uurs Thuiszorg. Punter 35 11, 8242EK, Lelystad. 0320-221589 Toon nummer Website Plan route KvK-gegevens. Hoekstra Manuele Praktijk J D.

Contacteer ons