team kapsalon lelystad
Over Sa-Sa Hairstudio Sa-Sa.
Een kapsalon voor dames, heren, kinderen, jong en oud. Een kapsalon in Lelystad waar knippen nog echt knippen is. Volg ons via Facebook: Hairstudio Sa-Sa om up to date te blijven over onze creaties en aanbiedingen. U kunt ons vinden op de Stadhuisstraat 66 in het Stadshart van Lelystad. Ik riep sinds groep 6 basisschool al dat ik kapster wilde worden! Begon als 15 jarig meisje, leerling van de middelbare school te werken in een kapsalon te Lelystad. Daarna de kappersopleiding gevolgd op het ROC van Amsterdam. En ik groeide op van een onzeker meisje naar een zelfverzekerde vrouw die weet wat ze wil en kan! Mijn werk werd meerdere keren beloond door het winnen van kappers wedstrijden van Intercoiffure Nederland! Ook zat ik bij het jongeren team van Intercoiffure Nederland, waarbij we getraind werden door de beste haarstylisten van Nederland!
Beautysalon Lelystad Bellissimo Hair amp; Beauty: voor haar en lichaam Kapsalon Bellissimo Hair.
Het team van Bellissimo bestaat uit specialisten die allemaal hart voor het vak hebben. Laat u verwennen door een van onze kappers, visagisten of schoonheidsspecialisten. Bellissimo Hair Beauty: uw beautysalon in Lelystad. Bent u toe aan een nieuwe coupe? Wilt u uw handen en voeten eens flink in de watten laten leggen? Of wilt u uzelf nét een beetje extra verwennen met mooie bruidsmake-up of permanente make-up? Voor dit en meer zit u bij Bellissimo Hair Beauty absoluut goed. Wij zijn dé allround kap en beautysalon in Lelystad. Schoonheidssalon voor iedereen. Dames, heren, kinderen Iedereen kan terecht in de kapsalon van Bellissimo Hair Beauty. Of u nu voor een klassieke look of een trendy kapsel wilt gaan en of u nu wilt knippen, verven, een volumelook wilt, of de mooiste dag van uw leven nog mooier wilt maken met een bruidskapsel. Voor de kleintjes is er een speciale kinderkniphoek ingericht, zodat ook zij met plezier naar de kapper kunnen.
Leo's' Hair Design.
Leo's' Hair Design sinds 1977. Leos Hair Design is sinds 1977 de kapper en hairstylist in Lelystad. Zit je verlegen om een nieuwe coupe, wil je een kleuradvies of je heb een vraag over styling, loop gerust bij ons binnen.
Debbys Haircollection de kapsalon van Lelystad.
Na een paar jaar op zoek te zijn geweest naar een goede kapper in Flevoland ben ik uiteindelijk bij Debby's' Haircollection gekomen. Heb geen favoriete kapster want ik ben blij met allemaal. Ook al ben ik weleens gehaast, ik kom volledig tot rust in de washoek tijdens een hoofdmassage. Meiden, ik vind het hartstikke fijn om bij jullie te komen en ben echt blij dat ik zo'n' kapsalon heb gevonden. Prijslijst Debby's' Haircollection! Wassen Knippen Drogen. Wassen Knippen Fohnen. Jongens t/m 7 jaar. Jongens t/m 13 jaar. Jongens t/m 15 jaar. Meisjes t/m 15 jaar. Plan een Afspraak! Leuke impressies van de kapsalon! Elke dag zijn we met ons professionele team bezig om uw wensen perfect na te streven. Hier ziet je een aantal afbeeldingen van onder andere de salon! Stuur DHC een bericht. Bedankt voor het insturen van uw bericht. We proberen uw email zo snel mogelijk te beantwoorden. Indien u een verzoek voor een afspraak heeft gemaakt, wordt er nog contact met u opgenomen of dit mogelijk is. Met vriendelijke groet, Debby's' Haircollection. 8226 AB Lelystad.
Over ons Headline Hair Studio.
Hier heeft zij jaren gewerkt en is nu sinds december 2016 werkzaam bij team headline. Ze is gespecialiseerd als barbier en creëert de vetste festival looks, vlechten en kleuren. Dinsdag: 09.00 18.00 uur. Woensdag: 09.00 18.00 uur. Donderdag: 09.00 18.00 uur. Vrijdag: 09.00 21.00 uur. Zaterdag: 08.00 16.00 uur. De Plaats 6. 8224 AB Lelystad.
Welkom Used Products Breda Kom Snel Langs.
Daarbij kunt u ook uw eigen goederen meenemen om deze in te ruilen tegen goederen in onze winkel. Zo kan het heel goed zijn dat u zonder te betalen of met een geringe bijbetaling met uw nieuwe product de winkel uitloopt.
Team Kappers @teamkappers Instagram-foto's' en video's.'
Kappers zoeken in Lelystad.
Extra informatie kapper.: Kapper Inge is een mooi ingerichte salon in Lelystad en er heerst een gezellige sfeer. De kapsalon bestaat sinds 1988 en is gevestigd in winkelcentrum De Botter in Lelystad. U wordt geholpen door een vast en goed samenwerkend team.
Hoofdpagina.
Ons team heeft jaren ervaring in zowel het kappers vak als in ontspanning en massage. Of u nu komt om even bijgeknipt te worden of op zoek bent naar iets compleet anders, wij adviseren u graag. Tevens zijn wij een KOC erkend leerbedrijf. Ben geïnteresseerd neem dan even contact met ons op. 8243 EH, Lelystad. 0320 22 40 33. Alle rechten voorbehouden Kapsalon My Dream.
Het team deknipcorner.nl.
Leergierigheid, klantvriendelijkheid en bijzonder harde werklust. Wij hopen Amber dan ook na haar opleiding in ons team te behouden en haar te blijven te begeleiden tot Topstylist! Alleskunner dames, heren en kinderen. Diana kan echt haar creativiteit kwijt in het kappersvak en is een van de topstylisten bij De Knipcorner. Ze is graag creatief bezig en een typisch mensenmens. Als allround kapster knipt ze zowel heren, dames als kinderen en kan je ook voor een kleurtje of feestelijk bruidkapsel bij haar terecht. Diana is aanwezig op.: 9.00 12.30 uur. 9.00 18.00 uur. 9.00 18.00 uur. Zaterdag op de even weken. Koopzondag, laatste zondag van de maand. Rob is aanwezig op.: 9.00 18.00 uur. 9.00 18.00 uur. 9.00 21.00 uur. Topstylist en eigenaar van kapsalon De Knipcorner.
Kinki Kappers Maak je afspraak bij je favoriete kapper online!
Wij zoeken voor Kinki Kappers Amersfoort creatieve en enthousiaste kappers m/v met salon ervaring om ons team te versterken! WERKEN BIJ KINKI STRAATWEG. Wij zijn voor een nieuw te openen vestiging op de Amsterdamsestraatweg in Utrecht op zoek naar teamleden.
Kapsalon Inge.
Botter 44-25 8243 JE Lelystad. Welkom bij Kapsalon Inge. U kunt bij ons terecht met en zonder afspraak. Kapsalon Inge is een mooi ingerichte salon en er heerst een gezellige sfeer. De kapsalon bestaat sinds 1988 en is gevestigd in Winkelcentrum de Botter. U wordt geholpen door een vast een goed samenwerkend team.

Contacteer ons