felice kapper lelystad
Reviews Reviews over over Hairsalon Hairsalon Felice Felice Opiness Opiness Spreekt Spreekt uit uit ervaring. ervaring.
Een man moet zeker iedere maand naar de kapper, maar ook de vrouw gaat maandelijks langs de kapper om haar haren bij te knippen, te kleuren of te wassen. Je kunt bij de kapper terecht voor een nieuwe coupe, maar ook voor diverse haarproducten, zoals fohns, haarlak, gel of borstels./prnrnpIn iedere plaats zijn verschillende kapperszaken te vinden. Vaak zijn dit plaatselijke ondernemingen, maar er zijn ook verschillende ketens zoals a hrefhttps//www.wugly.nl/bedrijven/1044/hizi-hair/Hizi: Hair/a en a hrefhttps//www.wugly.nl/bedrijven/809/team-kapsalon/Team: Kapsalon/a. Kijk op deze pagina voor kapperszaken bij jou in de buurt. Lees ervaringen van anderen en ontdek de beste kapsalon waar jij met een geslaagde coupe de kapsalon. Welk rapportcijfer geef je in het algemeen aan dit bedrijf? Kun je een oordeel geven over jouw ervaring met de volgende onderdelen? Prijs / kwaliteit. Service van de medewerkers. Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden van Opiness. Ik wil af en toe updates ontvangen over Opiness. Sont 5658, 8226AB, Lelystad.
Openingstijden van Felice Hairsalon in Lelystad.
Openingstijden Felice Hairsalon Lelystad. 2 Felice Hairsalon vestigingen gevonden in Lelystad. U zocht: Felice Hairsalon in Lelystad. Hulp nodig met het vinden van Felice Hairsalon in Lelystad? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822. Bel 0906 100 1822 090, p/m.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
HairSalon Felice in Lelystad Kappers.nl.
Zo weet u welke behandelingen HairSalon Felice voor u kan verzorgen. Ten slotte kunt een beoordeling of review achterlaten als u al ervaring hebt met deze kapperszaak. Zoekt u een andere kapper? Zoek dan in Lelystad. Gemiddelde beoordeling: 0. HairSalon Felice Sont 56-58 8226AB Lelystad KvK.:
Hostnet: De grootste domeinnaam en hostingprovider van Nederland.
Helaas was iemand je al voor. Check hieronder een andere domeinnaam. Inbegrepen bij je domeinnaam. Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online: je krijgt van ons een miniwebsite cadeau. Ook kun je gratis je domein en e-mail doorsturen.
Debbys Haircollection de kapsalon van Lelystad.
Wat onze klanten zeggen! Kom al jaren bij Debby's' Haircollection. Elke keer weer een heerlijke ervaring. Top meiden die alle tijd voor je nemen en fantastische haarcreaties maken. Daarnaast ook nog eens hartstikke gezellig. Tot de volgende afspraak. Wat onze klanten zeggen! Na een paar jaar op zoek te zijn geweest naar een goede kapper in Flevoland ben ik uiteindelijk bij Debby's' Haircollection gekomen. Heb geen favoriete kapster want ik ben blij met allemaal. Ook al ben ik weleens gehaast, ik kom volledig tot rust in de washoek tijdens een hoofdmassage. Meiden, ik vind het hartstikke fijn om bij jullie te komen en ben echt blij dat ik zo'n' kapsalon heb gevonden. Prijslijst Debby's' Haircollection! Wassen Knippen Drogen. Wassen Knippen Fohnen. Jongens t/m 7 jaar. Jongens t/m 13 jaar. Jongens t/m 15 jaar. Meisjes t/m 15 jaar. Plan een Afspraak! Leuke impressies van de kapsalon! Elke dag zijn we met ons professionele team bezig om uw wensen perfect na te streven.

Contacteer ons