kapsalon in lelystad
Debbys Haircollection de kapsalon van Lelystad.
Na een paar jaar op zoek te zijn geweest naar een goede kapper in Flevoland ben ik uiteindelijk bij Debby's' Haircollection gekomen. Heb geen favoriete kapster want ik ben blij met allemaal. Ook al ben ik weleens gehaast, ik kom volledig tot rust in de washoek tijdens een hoofdmassage. Meiden, ik vind het hartstikke fijn om bij jullie te komen en ben echt blij dat ik zo'n' kapsalon heb gevonden. Prijslijst Debby's' Haircollection! Wassen Knippen Drogen. Wassen Knippen Fohnen. Jongens t/m 7 jaar. Jongens t/m 13 jaar. Jongens t/m 15 jaar. Meisjes t/m 15 jaar. Plan een Afspraak! Leuke impressies van de kapsalon! Elke dag zijn we met ons professionele team bezig om uw wensen perfect na te streven. Hier ziet je een aantal afbeeldingen van onder andere de salon! Stuur DHC een bericht. Bedankt voor het insturen van uw bericht. We proberen uw email zo snel mogelijk te beantwoorden. Indien u een verzoek voor een afspraak heeft gemaakt, wordt er nog contact met u opgenomen of dit mogelijk is. Met vriendelijke groet, Debby's' Haircollection. 8226 AB Lelystad.
Hairstudio Desiree.
Hairstudio Desiree Lelystad Hairstyling voor hem haar. Home Nieuws Vestiging Promesse Het Team Geschiedenis Vacatures Contact. Hairstudio Desiree Voor hem haar Bel 0320 245 890 voor een afspraak. Uw wereld van Haarmode in de 21ste eeuw heeft een eigen identiteit.
Hairstudio Sa-Sa Hair Fashion With Passion.
Een kapsalon voor zowel dames als heren maar ook kinderen die tijdens het knippen televisie kunnen kijken of een spelletje spelen op de spelcomputer. Een kapsalon voor jong en oud. Een kapsalon in Lelystad waar knippen nog echt knippen is.
Kapper Lelystad Kapsalon, Barbershop, Kapsels, Haren De Telefoongids.
Kapper in Lelystad wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 door 28 beoordelingen. Op zoek naar een goede kapper of kapster? Bekijk ons ruime aanbod aan kappers en kapsalons. Naast dat de kapper uw haren knipt, is er nog veel meer dat de kapper met u haar kan doen. Zo kunt u uw haren laten kleuren of verven, in een permanent laten zetten of u kunt hairextentions laten zetten. Er zijn mannenkappers, vrouwenkappers en kinderkappers, maar ook kappers die zich hebben gespecialiseerd in speciaal haar, zoals black hair en kroeshaar.
Kapsalon Inge.
Botter 44-25 8243 JE Lelystad. Welkom bij Kapsalon Inge. U kunt bij ons terecht met en zonder afspraak. Kapsalon Inge is een mooi ingerichte salon en er heerst een gezellige sfeer. De kapsalon bestaat sinds 1988 en is gevestigd in Winkelcentrum de Botter.
10 beste kappers in Lelystad. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5. Star 5.
8221 RA Lelystad. 8231 CK Lelystad. 8243 JE Lelystad. 8231 BN Lelystad. Walter Rombout Kapsalon B.V. 8223 AH Lelystad. Bekijk de gemiddelde kosten voor projecten die vergelijkbaar zijn met projecten zoals die van jou. Voeg service toe. Voeg stad of postcode toe. Gemiddelde prijs in jouw omgeving.
Hizi Hizi Hair Hair kapper kapsalon Lelystad Lelystad Boek Iedere je dag afspraak mooi. online of kom langs.
Zoek: Zoekwoord is verplicht en minimaal 3 karakters. Iedere dag mooi. Hizi Hair Lelystad. Bij deze kapsalon kun je nu ook een afspraak inplannen. Boek nu online of bel 0320 412 266 en wij helpen je graag verder. De Wissel 4. 0320 412 266. Stuur een mail. Op zoek naar de beste kapper in Lelystad? Bij de Hizi Hair kapsalon in Lelystad kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar.
Kapper of Kapsalon zoeken in Lelystad Kappers.nl.
Zoeken naar kappers in Lelystad. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Lelystad, Flevoland. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Team Kappers Lelystad Team Kappers.
Ben blij met het eindresultaat! Ik blijf terugkomen bij Teamkappers Lelystad omdat het personeel supervriendelijk en dienstverlenend is. Er wordt goed naar je wensen geluisterd. Het resultaat is altijd goed, en blijft ook heel lang goed zitten! In deze tijd van eigen risico's' en eigen bijdragen moeten we opletten, dus blijvende kwaliteit is een groot pluspunt! Dus naar de kapper gaan is een klein feestje! Rik en Milo 10-09-2018. Ik kom regelmatig samen met mijn zoon. Voor Hem en mij gewoon lekker ontspannen en vooral gezellig. Hij gaat met enorm veel plezier. Dit komt vooral door de vriendelijke benadering richting hem. Fijne kapsalon, je voelt je er gauw thuis.
Home Home Headline Headline Hair Hair Studio. Studio.
8224 AB Lelystad. Tel 0320 22 26 00. Reviews op treatwell. 2019 Hairstudio Headline Made by N3RDS. WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? WIE ZIJN WIJ? Een afspraak maken kan zowel telefonisch als online als via de Salonhub app. Om telefonisch een afspraak in te plannen kunt u bellen naar: tel.

Contacteer ons