massage in lelystad
Welkom bij Witte Waterlelie Wellness, massage in Lelystad, 0320256301.
In 1973 startte ik met Trancendente Meditatie TM, en al tientallen jaren mediteer ik dagelijks met een groep in de meditatiekoepel in het Sidhadorp in Lelystad zie de link op de linkpagina. Ook deed ik vele meditatiecursussen en heb veel meditatie-ervaring voor ayurvedische massage is de rust van de masseur het belangrijkst.
Chinese Massage in Flevoland.
Chen Massage, Traditionele Chinese Massagep. Chen Massage, Traditionele Chinese Massagepraktijk in Lelystad biedt u een uitgebreide keuze aan traditioneel Chinese Massage mogelijkheden. Keuze uit diverse ontspanningsmassages voor het hele lichaam, meer. Bij Zhong traditionele Chinese massage praktijk krijgt u een massage van een in China professioneel opgeleide en ervaren masseuse.
Vind massage lelystad op Marktplaats.nl.
Sathu Thai Massage. Sathu thai massage in lelystad. Bij sathu thai massage kunt u een echte traditionele thaise massage ondergaan. Heeft u last van stress, stijve spieren of gewrichten? De effectieve thaise massage richt zich op de belangrijke energiebanen in uw lichaam.
Thai4U Massagesalon Lelystad.
Onze dames zijn allemaal vakkundige masseuses die vele verschillende massage technieken beheersen. Zij masseren u met plezier op één van de 6 sfeervolle kamers die allen zijn voorzien van een ruime inloopdouche, waarvan twee kamers tevens zijn voorzien van luxe ligbaden en één kamer geschikt is voor aqua/schuim massages. Discretiehygiëne, service staan bij massagesalon Lelystad Thai4U hoog in het vaandel.
massage lelystad.
Voor mij is Reiki en Massage Rust en Welzijn, een belangrijke manier om mensen te helpen, meer in contact te komen met hun gevoel. Openingstijden Massagesalon Lelystad Kempenaar 142 in Lelystad. Beoordeling service van dit bedrijf: Prijs/kwaliteit verhouding van dit bedrijf: Geef een beoordeling aan Massagesalon Lelystad in Lelystad.

Sathu Thai Massage in Lelystad biedt u een ontspannende oliemassage als u last heeft van stress, stijve spieren of gewrichten De enige echte ontspannende oliemassage, meer. Chanthanu Traditional Thai Health Center. Sawadee kha Chanthanu Traditional Thai Massage is een gespecialiseerde Thaise massagepraktijk in de Landstreken wijk in Lelystad.
Massagesalons in Lelystad, Flevoland: Boek direct online! Treatwell.
Bij Beauty Clinic Dali aan de Kempenaar in Lelystad zijn er diverse schoonheidsbehandelingen mogelijk zoals ontharing, wimper en wenkbrauwbehandelingen, aroma-touch massage en gezichtsbehandelingen. Alle gezichtsbehandelingen worden uitgevoerd met de top producten van Alpha-H. ALPHA-H komt uit Australie en heeft veel prijzen gewonnen.
Thaise Massage Lelystad.
Sathu Thai Massage. Geplaatst op 31 maart 2018 door Sathu Thai Massage Bijgewerkt 1 mei 2018. Sathu Thaise Massage. Hét adres in Lelystad voor een echte Thaise massage, Hot Stone Massage of ontspanningsmassage met heerlijk ruikende olie, sportmassage of Tok Sen massage.

Contacteer ons