kapsalon lelystad lelycentre
uw kapper Walter Rombout Kapsalon BV.
Als uw kapper is onze kapsalon sinds 5 december 1967 gevestigd in Lelystad aan de Koopmansstraat 13 in t Lelycentre. Wij zijn als dames kapper en zowel heren kapper uw allround kapsalon. Naast onze kapsalon in de Koopmansstraat zijn wij ook actief in de Uiterton.
Rombout Kapsalon Walter Openingstijden Rombout Kapsalon Walter Koopmansstraat.
Geen koopavonden bekend. Als uw kapper is onze kapsalon sinds 5 december 1967 gevestigd in Lelystad aan de Koopmansstraat 13 in t Lelycentre te Lelystad. Wij zijn als dames kapper en zowel heren kapper uw allround kapsalon. U bent bij ons aan het juiste adres voor een goed advies en de juiste coupe.
Hoe gaan naar Inge Kapsalon in Lelystad via Trein, Bus of Ferry Moovit.
Nabije attracties rond Inge Kapsalon in Lelystad Bus 1 WC Bitter Primera Primera Wiel de Botter het Lelystad, Winkelcentrum Botter Bushalte: Winkelcentrum Botter Rijwielhandel Het Wiel Kapsalon Inge Toko Atina Alzira Floral Design Tjalk 41 68 PLUS Bakkerij Scheunhage PLUS Postma Postkantoor Botter De Brocante Dames Zeerover Bso, De Café Just In Just in Postkantoren.
Kapsalon Lelystad.
Flevoland, AGORAHOF 145 8224 JH Lelystad 0320 232 222. Dameskappers en herenkappers, Kapper, Kappers, kapsalons. Kapsalon Bellissimo Hair Beauty. Flevoland, Koningsbergenstraat 201-K 8232 DC Lelystad 0320-401416. Haaradvies, afspraak, centrum, service aan huis, voeten, gezichtmassage, masker, simone, extensions. Zoekopdrachten over het thema Kapsalon Lelystad.
Cookiewall Kapsalon van Uiterton de vernieuwd NDC flevopost.nl Mediagroep. Ondernemen Actueel.
LELYSTAD Sinds kort kunnen bewoners en 55-plussers uit de omgeving weer terecht bij de compleet vernieuwde kapsalon in woonzorgcentrum De Uiterton. Met de nieuwe inrichting is ook gekozen voor de nieuwe naam, namelijk De Kniphut. De salon is op ludieke wijze heropend door de gepensioneerde vroegere kapster van de salon en een bewoner van De Uiterton die vroeger zelf als kapper werkte. Zij knipten de pruik van een medewerker van het woonzorgcentrum nabij het Lelycentre. De kapsalon is sfeervol en fris ingericht met een ruime opzet.
Home Home Headline Headline Hair Hair Studio. Studio.
Een afspraak maken kan zowel telefonisch als online als via de Salonhub app. Om telefonisch een afspraak in te plannen kunt u bellen naar: tel. 0320 22 26 00. Om online een afspraak in te plannen kunt u op de onderstaande button drukken. ONLINE AFSPRAAK INPLANNEN. Afspraak maken via de Salonhub app. U kunt ook uw afspraak inplannen via de Salonhub app. Deze app is verkrijgbaar in de Google Play Store en in de iTunes app store. Druk op de onderstaande buttons om naar de respectievelijke app stores te gaan! Welkom bij Hairstudio Headline. Wij zijn Hairstudio Headline en wij staan voor aandacht, kwaliteit, advies en vernieuwing. Wij werken met professionele haarstylisten en kleurspecialisten die passie koesteren voor het vak. Deze experts staan klaar om jou een persoonlijk advies te geven op het gebied van knippen en kleuren. Lees hier over onze barbier! Nu 2500, per knipbeurt! Like en volg ons en deel uw ervaring met hairstudioheadline. Bezoek onze blowbar! Lees meer over onze nieuwe kniptechniek: Layers down! Dinsdag: 09.00 18.00 uur. Woensdag: 09.00 21.00 uur. Donderdag: 09.00 18.00 uur. Vrijdag: 09.00 21.00 uur. Zaterdag: 08.00 15.00 uur. De Plaats 6. 8224 AB Lelystad.
Zoek op telefoonnummer.
Home Mijn vermelding Aanmelden Inloggen Zoek Adverteren Adressenboek Algemene voorwaarden. Adres Naam Postcode Nummer Snel Navigeren. U zoek nu in de bedrijvengids wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken. Zoekopdracht Plaats Zoeken. zoek eerste tekens deel van woord.
Black hair in de buurt van Lelystad, Flevoland Treatwell.
Vanwege haar passie voor kwaliteit en gezond haar opende Naomi haar eigen salon aan de Grote Markt in Almere. Omigloss is gespecialiseerd in black en Europees haar en helpt je ook graag bij het knippen, stylen, tangen en straighten van je weave. Zowel vrouwen, mannen en kinderen worden bij Omigloss graag geholpen. Bij deze trendy kapsalon zorgt Naomi ervoor dat je met een mooi gestyled kapsel én gezond haar de salon verlaat.
Blackhair Lelystad Juwel's' Beauty Center.
Of het nu thuis gebruikt wordt of tijdens uw bezoek aan de kapsalon een kwalitatief goed haarproduct brengt of houdt uw haar in uitstekende conditie met een prachtige en gezonde uitstraling. Zorg voor hem. Niet alleen dames zijn welkom bij Juwel's' Beauty Center.
Zoek op telefoonnummer.
Home Mijn vermelding Aanmelden Inloggen Zoek Adverteren Adressenboek Algemene voorwaarden. Adres Naam Postcode Nummer Snel Navigeren. U zoek nu in de bedrijvengids wijzig deze door op particulier of vereniging te klikken. Zoekopdracht Plaats Zoeken. zoek eerste tekens deel van woord.
De armoe van het Lelycentre.
gerdien 21-11-2011 1010.: ik ben het er absoluut mee eens dat de uitstraling beter kan, maar ik kan het lelycentre echt niet missen! voor mij op loopafstand, en dus pook echt een uitje om te doen met de kids. ik ben blij dat ik er terecht kan, en niet met de auto naar het centrum hoef om me scheel te betalen aan parkeergeld voor een paar bvoodschappen! MENNO 27-07-2012 0439.: iK WOON AL 44 JAAR IN Lelystad en kan mij goed het begin van ook het Lelyscentrum voor de ogen houden. Het is wel heel zwart /wit neergezet dit stukje over het Lelystad centrum aan, het begin was er natuurlijk niet veel in Lelystad Albert, heijn en, vosselman waren de enige kruidenier en je had fietsen winkelmeulenman dit werd later wisse daarnaast zat vosselman ik, meen nog een kledingzaak een, lampen en, kapsalon elzinga en daar tegen over zat Albertheijn.
Walter Rombout Kapsalon B.V. Lelystad Oozo.nl.
De besloten vennootschap Walter Rombout Kapsalon B.V. is gevestigd op Koopmansstraat 13 te Lelystad en is actief in de branche Haar en schoonheidsverzorging. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 39022745 en is gelegen in Lelycentre, Maerlant in de gemeente Lelystad.

Contacteer ons