kapper gordiaan lelystad
Turkse kapper Lelystad Telefoonboek.nl Telefoongids bedrijven.
Turkse kapper Lelystad. Turkse kapper in Lelystad resultaten 1 20 getoond van 133. Beauty By Naartje. U zocht: Turkse Kapper in Lelystad. Hulp nodig met het vinden van Turkse Kapper in Lelystad? Indien gewenst verbinden we direct door BEL NU 1822.
Kapper Lelystad Kapsalon, Barbershop, Kapsels, Haren De Telefoongids.
Kapper in Lelystad wordt gemiddeld beoordeeld met een 8.5 door 28 beoordelingen. Op zoek naar een goede kapper of kapster? Bekijk ons ruime aanbod aan kappers en kapsalons. Naast dat de kapper uw haren knipt, is er nog veel meer dat de kapper met u haar kan doen. Zo kunt u uw haren laten kleuren of verven, in een permanent laten zetten of u kunt hairextentions laten zetten. Er zijn mannenkappers, vrouwenkappers en kinderkappers, maar ook kappers die zich hebben gespecialiseerd in speciaal haar, zoals black hair en kroeshaar.
Kapsalons Lelystad zoeken.
De Knip Corner in Lelystad Kapsalon De Knipcorner is al sinds 1977 voor velen een vertrouwde kapper in Lelystad. Kapsalon De Knipcorner is gevestigd in winkelcentrum de Gordiaan, tegenwoordig ook bekend als Lelystadshart of Groene Carre, in de Waagpassage. Door onze modische vakkennis, goede service en adviezen onderscheiden wij.
Kapper Lelystad Meer dan 62 kappers uit Lelystad.
Kapper met schoonheidssalon. Kapper met manicure/pedicure. Alleen op afspraak. Bolure Terborg BV. Kappersservice Floral BV. Trinity Haircare Nederland. Login of registreer gratis om te kunnen zoeken vanuit huis. Kappers in Lelystad 62 resultaten. Kapsalon De Waardenborg. De Waardenborg 67. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Gaits Hairsalon Beauty Nail. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Hairstudio Desiree Lelycentre. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Walter Rombout Kapsalon B.V. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Sita Beauty Center V.O.F. Bekijk profiel Volg dit bedrijf Routeplanner. Kapsalon Bellissimo Hair.
Kapper of Kapsalon zoeken in Lelystad Kappers.nl.
Zoeken naar kappers in Lelystad. Een overzicht van kappers en kapsalons in regio Lelystad, Flevoland. Kies een gewenste kapper of haarspecialist uit de lijst met een van de volgende specialisaties of aantekeningen: mannen of herenkapper, vrouwen of dameskapper, kinderkapper, thuiskapper, barber of kies voor een kapsalon waar u zonder afspraak terecht kunt.
Omroep Flevoland Nieuws La Place in centrum gaat sluiten.
En de Gemeente Lelystad verhuurt doodleuk tegen een zeer zachte prijs ruimte aan de Eetalage, Winston en Monique en een Ijssalon. Vreemd dat andere horecaondernemers niets meer kunnen verdienen. Nu willen ze de horeca ondernemers op t Pleintje naar de Agora hebben, terwijl het theater de ingang aan de verkeerde kant heeft. De Gordiaan mogen ze van mij tot de grond afbreken, ik rij nog liever naar een andere stad om daar gezelligheid te vinden. Jammer, want ze hadden het zo mooi kunnen doen, maar hoe dit college omgaat met het stadscentrum daar schieten de tranen van in mijn ogen. Do 11 januari 2018 Donderdag 11 januari 2018. Helemaal gelijk Stevie. De een opent een broodjeswinkel of kapper zaak, waar praktisch niemand komt, en kan het schijnbaar allemaal betalen.
Openingstijden Kappers Openingstijden.nl.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Kappers in Lelystad. Op de pagina zie je de openingstijden en adresgegevens van Kapper vestigingen in Lelystad. Selecteer één van de Kappers voor meer informatie zoals openingstijden, koopavonden en koopzondagen. Copyright 2007 2019 Openingstijden.nl, onderdeel van Locally.nl B.V.
Kappers zoeken in Lelystad.
Kapper De Knip Corner. Extra informatie kapper.: De Knip Corner in Lelystad Kapsalon De Knipcorner is al sinds 1977 voor velen een vertrouwde kapper in Lelystad. Kapsalon De Knipcorner is gevestigd in winkelcentrum de Gordiaan, tegenwoordig ook bekend als Lelystadshart of Groene Carre, in de Waagpassage.
Kapsalon Moes.
Welkom op de website van Kapsalon Moes. Bij Kapsalon Moes staan we altijd voor onze klanten klaar, met of zonder afspraak! Met onze nieuwe vestiging en look kunnen wij u openhartig ontvangen., u moet natuurlijk niet vergeten om uw persoonlijke stempelkaart aan te vragen.
Tulpweb.
Kapsalon FILIZ Startpagina Facebook.
Obs Jan Antonie Bijloo. Verkoop auto heel nederland tot 1000 euro. Saskia's' Hair en Beautycare. Haar en Nagels. Kapsalons in Haven Van Lelystad, Flevoland, Netherlands. Plaatsen Haven Van Lelystad, Flevoland, Netherlands Beauty, cosmetica en persoonlijke verzorging Schoonheidssalon Kapsalon Kapsalon FILIZ.
Sacha Wiersma en Sabrina Everts openen kapsalon Sa-Sa flevopost.nl Ondernemen Actueel.
0 reacties aanraden 0 Sacha Wiersma en Sabrina Everts. Lelystad Sacha Wiersma en Sabrina Everts openen vandaag de deuren van hun Hairstudio Sa-Sa in winkelcentrum de Gordiaan in Lelystad. Een stille meisjesdroom komt uit. Al meer dan tien jaar collega's.' Sacha en Sabrina zijn al ruim tien jaar collegas. De klik was er meteen en zo werden ze goede vriendinnen. Na veel ervaring te hebben opgedaan, besloten zij de sprong te wagen en verwezenlijkden ze hun droom: een eigen kapsalon. Dat we behalve compagnons ook vriendinnen zijn, zullen onze klanten zeker voelen aan de fijne sfeer, vertellen de kapsters. De twee nemen alle tijd voor hun klanten om ze te voorzien van goed advies, zodat ze de deur uitgaan met een coupe die bij ze past. We hechten veel waarde aan een goede band met onze klanten, zegt Sacha. Je bent nu eenmaal het meest trouw aan je kapper.

Contacteer ons