goedkope kapper lelystad
Wachttijden kapper zonder afspraak Bokt.nl.
Ook als je gewoon je dode puntjes laat knippen? Pfoeeh onze kapper knipt voor 10 euro en als die niet kan gaan we naar de dure kapper. Die is 1750. Berichten: 28701 Geregistreerd: 22-07-03 Woonplaats: Lelystad. Re: Wachttijden kapper zonder afspraak.
Home De deknipcorner.nl. Knipcorner deknipcorner.nl.
Ingrids HairCare.
Verder het betaalbaar houden van de prijs is een streven voor mij, daar ik van mening ben dat iedereen goed gekapt moet kunnen zijn. Het advies gesprek met de klant waarin je je vakkennis en creativiteit zo goed mogelijk combineert zodat je samen tot een model komt waar men, als het klaar is zich mooi en goed bij voelt.
thuiskapstercharlotte.nl.
Priscilla's' Hairfashion Voor al uw persoonlijke verzorging en advies.
Na jaren ervaring op gedaan te hebben in verschillende salons heb ik besloten om zelfstandig ondernemer in het kappersvak te worden. Mijn eerste salon starte ik bij zonnestudio Soleij in Lelystad. Nu werk ik op de Merwede 60 in Lelystad in een sfeervolle ruimte.
Kinderen knippen in Lelystad, Flevoland: Boek direct online! Treatwell.
Toon alle services. Niet gevonden wat je zocht? Pas de filters aan om meer salons te vinden.: 05, vanaf Lelystad. 1 km vanaf Lelystad. 3 kms vanaf Lelystad. 5 kms vanaf Lelystad. 10 kms vanaf Lelystad. 20 kms vanaf Lelystad.
Kapsalon Inge.
Botter 44-25 8243 JE Lelystad. Welkom bij Kapsalon Inge. U kunt bij ons terecht met en zonder afspraak. Kapsalon Inge is een mooi ingerichte salon en er heerst een gezellige sfeer. De kapsalon bestaat sinds 1988 en is gevestigd in Winkelcentrum de Botter.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Hairstudio Estelle Kapsalon Bussum en LelystadHairstudio Estelle.
D De kapsalon gevestigd in de plaatsen Bussum en Lelystad die staat voor hoge kwaliteit haarverzorging en schoonheid op een eerlijke en natuurlijke basis. In onze sfeervolle salon laten we u graag tot rust komen terwijl u kunt vertrouwen op vakkundige haarverzorging.
Dames en Heren Kapsalon.
blij met hun kapper. Maandelijks hebben wij terug kerende klanten uit., Lelystad, Dronten, Swifterbant en Biddinghuizen. Ondanks een kapsalon bij hun in de buurt, blijven zij tevreden over onze service en rijden hier graag even voor om! Geef ons uw waardering.
Hizi Hizi Hair Hair kapper kapsalon Lelystad Lelystad Boek Iedere je dag afspraak mooi. online of kom langs.
Zoek: Zoekwoord is verplicht en minimaal 3 karakters. Iedere dag mooi. Hizi Hair Lelystad. Bij deze kapsalon kun je nu ook een afspraak inplannen. Boek nu online of bel 0320 412 266 en wij helpen je graag verder. De Wissel 4. 0320 412 266. Stuur een mail. Op zoek naar de beste kapper in Lelystad? Bij de Hizi Hair kapsalon in Lelystad kun je 6 dagen per week terecht voor het knippen, kleuren, verzorgen en stylen van je haar.
uw uw kapper kapper Walter Walter Rombout Rombout Kapsalon Kapsalon BV. BV.
Als uw kapper is onze kapsalon sinds 5 december 1967 gevestigd in Lelystad aan de Koopmansstraat 13 in t Lelycentre. Wij zijn als dames kapper en zowel heren kapper uw allround kapsalon. Naast onze kapsalon in de Koopmansstraat zijn wij ook actief in de Uiterton.

Contacteer ons