Herenkapper Lelystad

De herenkapper in Lelystad is op de hoogte van de laatste trends

Is het weer tijd voor een knipbeurt, of wenst u misschien een geheel nieuw kapsel? Kom dan eens langs bij Miracle’s Hair Design, een sfeervolle herenkapper in Lelystad. Onze haarstylisten weten als geen ander wat de laatste trends zijn en zullen u voorzien van een kapsel naar wens. Weet u nog niet exact wat u wilt met uw haar? Dan kunt u rekenen op professioneel advies, wij denken graag met u mee om tot het beste eindresultaat te komen.

Herenkapper Lelystad

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Ook bent u bij de herenkapper in Lelystad aan het juiste adres voor het uitscheren van de nek, het bijwerken van wenkbrauwen, in model föhnen en het trimmen van uw baard. Ons team van specialisten staat dagelijks voor u klaar en zorgt ervoor dat het u aan niets tekort komt. Ondanks onze uitstekende service, kunt u bij ons rekenen op lage prijzen. Kortom, voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bent u bij ons aan het juiste adres.

In onze kapsalon gebruiken wij enkel hoogwaardige producten om uw haar te stylen. Deze producten kunt u natuurlijk ook bij ons kopen, zodat u thuis ook uw haar optimaal in model kunt brengen. Zo weet u zeker dat u nog lang plezier zult hebben van uw (nieuwe) kapsel!
Heren van alle leeftijden zijn van harte welkom bij de herenkapper in Lelystad. Maak dus gerust een afspraak door te bellen, of laat uw gegevens achter via het contactformulier. U kunt natuurlijk ook even bij ons binnenlopen, dan kijken we of we op dat moment tijd voor u hebben!

   Contact